Framgångar för den kommunistiska pressen

Artikel från Riktpunkt 1, 2020. Tidningen du håller i din hand (eller läser på din skärm) är det första numret av Riktpunkt som utkommer i 4-färgs tryck. Detta är ännu ett steg för att nydana den enda konsekventa kommunistiska tidningen i Sverige.

Partiet har stora ambitioner för Riktpunkt och siktet är inte inställt på något annat än att bli Sveriges ledande socialistiska webbtidning. Denna satsning, som våra regelbundna läsare redan märkt av, har lett till att Riktpunkt sedan en tid tillbaks är den främsta leverantören av färska kommunistiska analyser, utvecklande debatter och historiereportage.

Vi vill vi ta tillfället i akt att tacka alla er som på olika sätt gjort detta möjligt. Vi tackar de sympatisörer som regelbundet skickar in nyhetsnotiser så att webbversionen av Riktpunkt kan uppdateras betydligt mer frekvent än tidigare. Vi tackar även alla som lämnar stora som små bidrag till kampfonden och som därmed bidrar till att vi nu kan göra denna satsning på pappersupplagan, trots att vi inte tilldelas presstöd.

Sveriges arbetarklass förtjänar ett annat samhälle och det krävs en ständigt större spridning av den kommunistiska tidningen. Vill du som prenumerant ha extra nummer för att dela på din arbetsplats, din skola eller hos frisören? Vill du hjälpa till genom att sälja Riktpunkt till andra eller på andra sätt medverka till att sprida vår pappersupplaga? Tveka inte att kontakta oss.

Riktpunkt är och ska förbli vår ”kollektiva propagandist, kollektiva agitator och kollektiva organisatör” (Vad bör göras? Lenin 1902). Vi fortsätter att stärka den kommunistiska pressen och därmed partiet. Ännu en gång tackar vi alla er som möjliggjort detta; ert fortsatta stöd banar väg för nya framgångar i takt med att skaran medlemmar och sympatisörer växer!

Köp den kommunistiska tidningen eller teckna en prenumeration. En e-prenumeration kostar endast 200 kr per år!

Sveriges Kommunistiska Parti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.