Kongressen är igång!

INRIKES Sveriges Kommunistiska Parti inleder idag sin 38:e kongress. På grund av de speciella förhållandena som vi nu befinner oss i har partiet valt att hålla sin kongress digitalt. Det medför nya utmaningar men samtidigt också nya möjligheter!

Under kongressen kommer partiets medlemmar och ombud att ta ställning till en rad olika förslag, bland annat till ett förslag till nytt partiprogram. Utöver detta och de sedvanliga besluten har partiet också att ta ställning till förslag till miljöprogram och ett kommunalpolitiskt dito.

Till kongressen har också ett flertal internationella hälsningar inkommit, från världens alla hörn. 

På Riktpunkts redaktion kommer vi att följa kongressen och löpande publicera rapporter. Vi är säkra på att både diskussionerna och besluten kommer att vara konstruktiva och hjälpa partiet framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.