Ulf Kristersson kan bli den mest korrumperade statsministern någonsin

INRIKES Att politiker har lik i garderoben är mer regel än undantag. Men Ulf Kristersson spelar i en helt annan liga. Vissa har lik i garderoben, Ulf har en massgrav.

1. När Ulf var socialborgarråd bodde han i en lägenhet som var avsedd för hemlösa. Bostaden ägdes av Ersta Diakoni som Stockholms stad köpte tjänster av. En förundersökning om mutbrott inledes men lades ner. Ulf blev konfronterad i ett program och flydde intervjun som du kan se här.

2. När Ulf var ordförande för Adoptionscentrum 2005 så avslöjades det att barn kidnappades i Kina och såldes för adoption i Europa och USA. Ulf mörkade att Adoptionscentrum hade förmedlat barn via barnhemmet som köpt barn.

3. När Ulf var socialborgarråd i Stockholm var han delaktig i att sälja ut offentlig verksamhet till vrakpriser. Verksamheter till ett värde av 81 miljoner kronor såldes för 3,4 miljoner. Regeringens egna utredare har bedömt försäljningarna som olagliga.

4. Ulf har erkänt att han anlitat svart arbetskraft för städjobb. En person som Ulf kan man tycka har råd att anlita folk lagligt men Ulf valde att vara kriminell.

5. Ulf fick gå före i Einar Mattson ABs bostadskö efter att han sålt allmännyttans lägenheter till bolaget.

Hanna Ater

Läs mer: Ulf Kristersson vägrar svara på frågor – var ansvarig när larm om stulna barn avfärdades (SVT) »

Läs mer: Kristersson köpte svart städhjälp (SvD) »

Läs mer: Bröt mot reglerna (Aftonbladet) »

En tanke på “Ulf Kristersson kan bli den mest korrumperade statsministern någonsin

  1. Med tanke på nämnda meriter som du skriver om kännetecknar en riktig politisk skurk.
    Frågan är nu när Nato hysterin är aktuell och med Ulf Kristersson som besöker de höga herrarna i Washington DC, där toppfiguren som andra benämner ”geriatric despot” rullar fingrarna i syfte att åstadkomma mer turbulens i världshistorien, då går det att fråga sig: är det i skepnad av ”covid” virus som Ulf Kristersson kommer att uppenbara sig eller är det i form av sjöminor, de där som har utåtriktade taggar?
    Som etablerad skurk är hans funktion rena drömmen för amerikansk krigsindustri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.