Flygbladsutdelning i Uppsala

PARTIET Grundkursen är bara några dagar bort och partiets aktivister arbetar in i det sista för att sprida information om den. I Uppsala har flera tusen flygblad delats ut på olika ställen, allt för att göra partiet och grundkursen mer känd.

På onsdag den 29 september är det dags för den första lektionen som kommer att behandla den historiska materialismen och partiets grundläggande ideologi. Därefter följer fem ytterligare lektioner som bland annat behandlar grundläggande marxistisk ekonomi, profitkvotens fallande tendens och imperialismen.

Tidigare har Riktpunkt rapporterat om hur flygblad delats ut i bland annat Falun och Malmö. Anmälan till grundkursen är fortfarande öppen och för den som vill anmäla sig går detta bra att göra här. Kursen genomförs i samarbete med Kvarnby Folkhögskola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.