Kommunisternas miljöprogram som broschyr

PARTIET På kommunisternas 38:e kongress antogs ett nytt miljöprogram. Programmet finns sedan tidigare på partiets hemsida och finns nu även att beställa som broschyr, för den som inte vill läsa på internet.

Från inledningen:

Det är en stor uppgift, en avgörande uppgift. De arbetande människorna ska inte enbart ta ledningen och makten över produktionen, de måste inte bara avskaffa klassamhället och bygga ett rättvist samhälle – de måste också ta ansvar för att jorden kan fortsätta vara ett hem för mänskligheten under kommande århundraden. Aldrig har det varit viktigare med ett kommunistiskt parti som kan leda den kampen: det finns idag en stor medvetenhet och en djup oro när det gäller klimatet, och partiets uppgift är att sätta in detta i sitt sammanhang, att koppla klimathotet till kapitalismen och göra miljökampen revolutionär.

Beställ ditt exemplar idag och se till att programmet får så stor spridning som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.