Högt antal skjutningar i Stockholm, det dödliga våldet – ett ständigt aktuellt ämne

PARTIET Söndagen den 21 november avslutar SKP Stockholm sin höstserie av öppna möten med en diskussion om det dödliga våldet. Alla talar om det – chefen för Polisens operativa avdelning NOA vill förebygga med mera avlyssning (Lördagsintervjun i Radios P1 13 nov) och Moderaterna har köpt affischplats i tunnelbanan för att Ulf Kristersson ska få säga att fler poliser inte löser alla problem, men att det är en bra början. SKP Stockholm vill fördjupa sig i ämnet med en kriminolog, en advokat och anslutande debatt. Det handlar alltså om både forskning och rättspraxis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.