Flygbladsutdelningar runtom i landet

PARTIET Inför den kommunistiska grundkursen som startar om några dagar arbetar partiets medlemmar och sympatisörer hårt. Över hela landet delas just nu flygblad ut inför kursen, som är den enda i sitt slag.

Just nu strömmar det in rapporter om aktiviteter inför grundkursen från hela landet. I en rad städer pågår flygbladsutdelningar och partiets medlemmar gör vad de kan för att sprida information om Sveriges mest populära kommunistiska grundkurs.

Helsingborg, Västerås, Falun, Uppsala, Lund och flera ställen i Stockholm har partiets flygblad nått allmänheten. Det har också genererat ett stort intresse och anmälningarna fortsätter att strömma in.

Den höga aktiviteten visar också det allvar som partiet tar sina studier på. Utan en solid ideologisk bas går det heller inte att bygga ett revolutionärt parti.

För den som fortfarande vill anmäla sig går detta bra att göra fram till den 23 februari. Anmälan kan göras på denna sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.