M-topp försökte köpa sex av 23-åring

INRIKES Kommunstyrelsen ordförande i Trelleborg Mikael Rubin (M) försökte för två år sedan köpa sex av en 23-årig kvinna. De träffades på en sajt där Mikael först bad om nakenbilder men efter en tid föreslog han att de skulle träffas och ha sex mot att han betalade henne.

Mikael betalade i förskott men sexet uteblev. Istället hotade kvinnan med att avslöja honom. Mikael försökte då köpa hennes tystnad men till slut så sms:ade 23-åringen Mikaels fru och berättade att han försökt köpa sex.

Då polisanmälde Mikael kvinnan. Han själv nekar till anklagelser om sexköp, utan menar att pengarna han skickat till 23-åringen ”bara” var för lättklädda bilder, allt enligt Aftonbladet.

Hanna Ater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.