Riktpunkt får ett nyhetsbrev!

SKP:s TIDNING Riktpunkt tar ytterligare ett steg mot att bli den breda kommunistiska nyhetsplattform som den svenska arbetarklassen och alla seriösa revolutionärer behöver! Vi presenterar stolt vårt nyhetsbrev som alla våra läsare kostnadsfritt får tillgång till.

En gång i veckan får du som prenumerant ett axplock med sammanfattningar av våra artiklar på olika teman och kan enkelt klicka dig vidare till det som intresserar just dig. Bara registrera dig på länken för nyhetsbrevet som du hittar i högerspalten på Riktpunkts förstasida. Du får ett meddelande i din mejl där du bekräftar din prenumeration, och sen är det klart. 

Riktpunkt är webbtidningen som ger sina läsare dagliga nyheter med ett tydligt klassperspektiv, ofta om sådant som mainstream-media går över med lätt hand eller inte nämner alls. Vi presenterar också fördjupande analyser och teoretiska diskussioner för den som vill veta mer och uppdatera sig om marxismen-leninismen och vad Sveriges Kommunistiska Parti står för.

Ett exempel är kriget i Ukraina. När TV och tidningar idag ägnar sig åt ensidig NATO-propaganda och odlar ett fanatiskt rysshat som en del av sin strategi, ger Riktpunkt balanserade analyser av imperialismens funktionssätt och visar hur världen slits sönder av de stora imperialistblockens omfördelningsförsök. Vi väljer inte mellan de olika blocken, utan som SKPs tidning står vi på folkens sida och kämpar för en framtid fri från krigets fasor och utan utsugning – för socialismen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.