Valkampanjen i full gång i Uppsala

PARTIET Det börjar märkas att valkampanjen är igång. Valstugorna är utplacerade i centrala Uppsala men kommunisterna befinner sig inte där, utan vi befinner oss ute i bostadsområdena.

Det är inte bara i Sveg eller Burlöv som kommunisterna startat sin valkampanj. I Uppsala har man redan fått ut tusentals flygblad runt om i staden. Igår var kamrater ute och delade flygblad och pratade med människor i stadsdelar som Flogsta, Sala Backe och Slavsta.

Arbetet inför valet kräver mycket arbete och alla som vill hjälpa till är välkomna, det är bara att använda kontaktformuläret på partiets hemsida eller maila skp@skp.se så skickas du rätt.

Det kan också vara så att vårt partis valsedlar inte finns på din vallokal. Då finns det några alternativ för dig. Antingen kan du maila och be att få valsedlar hemskickade eller så går det lika bra att skriva ”SKP” (utan citationstecken) på en blank valsedel.

Vill du bidra ekonomiskt till kommunisternas valkampanj är det också välkommet. Det kostar att bedriva politik och kommunisterna får inga bidrag alls, utan förlitar sig på medlemmar och sympatisörer. Använd informationen nedan för att skicka ditt bidrag – stort som smått, varenda krona spelar roll!

PG: 421 53 84-1
BG: 636-7080.
Swish: 123 557 00 15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.