Valrörelsen i fullt sving i Dalarna

VAL 2022 – PARTIET De senaste dagarna har SKP delat ut en hel del flygblad i flera områden i Falun och Borlänge, rapporterar partiets valarbetare och berättar att det ofta blev trevliga och intressanta diskussioner när människor var nyfikna på vilket parti det var som delade ut valmaterial – även om åsikter förstås kan dra isär.

Ibland blev samtalen riktigt långa och vi fick redogöra noggrant för vår politik, säger Karl Gunnarsson. Men allt var inte bara allvar, folk skämtade lite och en kille sa “Det är i alla fall mer intressant än de vanliga partierna” när han fick veta att vi representerade Sveriges Kommunistiska Parti. Säkert var han trött på det tämligen innehållslösa valkampanjandet från riksdagspartierna.

Nu lägger vi ut valsedlar i lokalerna för förtidsröstning och fortsätter flygbladskampanjen! Hör av dig till skp@skp.se om du vill hjälpa till med valkampanjen i Dalarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.