Transport skjuter upp blockad

FACKLIGT Tidigare i veckan varslade Transport om blockad och strejk för säkerhetsvakter vid landets största flygplatser och vid Ringhals. Nu har Transport beslutat att skjuta upp sitt första varsel om blockad, enligt uppmaning från medlarna.

Varslet om blockad är en blockad mot nyanställning, inhyrning, mertid och övertid för alla företag som är anslutna till arbetsgivarorganisationer Säkerhetsföretagen och som finns inom det aktuella avtalsområdet. 

Det var ursprungligen tänkt att varslet skulle träda i kraft den 28 juni, några dagar innan den strejk man varslat för, men nu skjuts blockaden istället upp till den 3 juli, vilket är samma dag som strejkvarslet träder i kraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.