Israeliska missiler dödar två syriska soldater utanför Damaskus

UTRIKES Under onsdagen avfyrades flera missiler från de ockuperade Golan-höjderna mot den syriska huvudstaden. När de slog ner dödade missilerna två syriska soldater och åsamkade viss materiell skada.

Sedan det syriska inbördeskriget startade har Israel riktat hundratals angrepp mot Syrien, varav de flesta från luften. Måltavlorna har inte alltid varit militära mål, utan också civila. Denna gång dödades två syriska soldater och man åstadkom viss materiell skada, enligt ett uttalande till den syriska nyhetsbyrån SANA.

Det syriska utrikesministeriet fördömde angreppet och uppmanade FN:s säkerhetsråd att fördöma angreppet och upprätthålla den internationella freden och straffa Israel för att se till att landet inte upprepar sina angrepp.

En tanke på “Israeliska missiler dödar två syriska soldater utanför Damaskus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.