Seko demonstrerar mot nedskärningar i kollektivtrafiken

FACKLIGT Seko arrangerar en manifestation mot nedskärningarna i kollektivtrafiken den 24 oktober. Bakom den står också den stridbara fackklubben i Stockholms tunnelbana, som organiserat flera liknande manifestationer tidigare.

Vid flera tidigare tillfällen har Seko-klubben i tunnelbanan organiserat manifestationer och demonstrationer mot nedskärningar och under avtalsrörelsen organiserade de en manifestation för en reallöneökning.

Nu är det dags igen och tunnelbanearbetarna står inte ensamma. Med sig denna gång har de Stockholms bussförare och även Seko står bakom manifestationer. På sin hemsida uppmanar klubben i tunnelbanan till uppslutning:

Seko Tunnelbanan uppmanar alla våra arbetskamrater som är lediga samt alla våra vänner att ansluta sig till manifestationen angående kollektivtrafiken i Stockholm. Ta med era vänner och släktingar och kom med.

En tanke på “Seko demonstrerar mot nedskärningar i kollektivtrafiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.