Solidaritet mellan palestinier och israeler i Tel Aviv

UTRIKES Det finns en levande solidaritet mellan israeler och palestinier i kampen mot kriget och den sionistiska staten, något som vi sällan hör talas om. Det visades tydligt i lördags i Tel Aviv, när hundratals israeler och palestinska medborgare i Israel demonstrerade tillsammans och krävde ett slut på kriget.

De uttryckte sitt motstånd mot Israels ockupation och belägringen av Gazaremsan. Mobiliseringen skedde i en park med stark polisnärvaro. Demonstranterna höll banderoller och plakat med antikrigsparoller.

Slagord som polisen slog ner på var bland annat:

  • En massaker rättfärdigar inte en annan
  • Nej till ockupationen och belägringen, stoppa kriget
  • Bibi (Netanyahu) åk hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.