SKP:s kampfond når målet för februari med råge

PARTIET Insamlingen till partiets kampfond stämdes av den 20 februari. Inledningsvis vill vi tacka de som väljer att stödja partiet. Denna gång nådde vi resultatet med råge. Det var av extra vikt att nå resultatet denna månad. Därför skickades en extra uppmaning ut via sociala medier några dagar innan avstämning och det gav resultat. Vi hamnade på 152% av uppsatt mål för månaden.

I och med att vi hamnade så pass högt denna månad jämfört med förra månaden, då vi endast uppnådde 89%, betyder det att vi redan uppnått 20% av årets mål för kampfonden. Mobiliseringen för vår grundkurs är i full gång och inom kort drar valkampanjen i EU-valet igång, och däremellan ska vi bland annat uppmärksamma både 8-mars och 1 maj. När vi bygger ut den kommunistiska rörelsen i landet så gör vi det med egna krafter. Vi får inga bidrag från staten. Vi har endast våra medlemmar och sympatisörer att förlita oss på – det är ni som möjliggör att vi kan fortsätta gå framåt. Därför fortsätter vi vädja om ert ekonomiska stöd.

Nästa avstämning är den 20 mars. Om vi ökar intäkterna mer än förväntat betyder det att ännu mer material kommer ut inför kommande aktiviteter – som därmed gör att ännu fler får kännedom om det kommunistiska partiet.

Vill du bidra till att stärka kommunisterna?

Ge ett bidrag till partiets kampfond,  just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort. 

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på

PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

Glöm inte att märka inbetalningen med Kampfonden.

En tanke på “SKP:s kampfond når målet för februari med råge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.