Partiet och EU-valet

PARTIET Att vi närmar oss valrörelsen märks. Partiet har nu mottagit valsedlar. Runt om i landet pågår planering om hur vi, på effektivaste möjliga sätt, ska nå så många vallokaler som möjligt. SKP behöver nämligen, till skillnad från partierna i parlamenten, själva ombesörja så att valsedlarna kommer ut. I takt med att valet närmar sig ökar också utgifterna. Inom kort ska flygblad och affischer beställas. Nyligen redovisade vi ett otroligt bra resultat för insamlingen till kampfonden.

Insamlingen till kampfonden möjliggör att partiet överhuvudtaget kan ställa upp i valet. Det är snart dags för avstämning nummer 3 för i år, den 20 mars är det dags. Varje bidrag vi får in går nu oavkortat till valet. Ju mer pengar vi får in, desto mer flygblad låter vi trycka upp. Partiets medlemmar står redo att jobba aktivt med valrörelsen, varje flygblad som trycks upp kommer att delas ut. Varje flygblad, som delas ut, sprider kännedom om kommunisternas alternativ mot kapitalism och EU.

Ge ett bidrag till partiets kampfond, just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort. 

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på

PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

Glöm inte att märka inbetalningen med Kampfonden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.