SKP startade valkampanjen i Filipstad

PARTIET, SKU I Filipstad har kommunisterna varit ute och färgat ännu en stad röd. Efter att första maj firats tidigare i veckan med startskott för valupptakten gav sig kamraterna ut för att propagera om det kommande EU-valet.
 
Kamraterna tog tillfället i akt att besöka Högbergsfältet där en minnessten är rest för att minnas Värmlands första gruvstrejk 1869. Trots borgarnas hot om sänkta löner, kortare uppsägningstid och sämre sjukvårdsförmåner slutade strejken efter 9 dagar med att arbetarna hade en längre uppsägningstid. Inga av kapitalisternas hot trädde i kraft trots att man skickat in militär mot arbetarna.
 
Denna berättelse får bli en påminnelse om att med klasskamp och solidaritet kamrater emellan kan även de största hindren vältas omkull!
 
SKP Karlstad
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.