SKP fördubblar antalet röster i Göteborg

PARTIET EU-valet var en stor framgång för kommunisterna som gjort sitt bästa val på 25 år. I flera regioner ökade partiet kraftigt, så även i Göteborg.

Göteborg är en utpräglad arbetarstad och har en stolt och radikal historia, med bland annat stridbara hamnarbetare som sitt kännetecken. Denna historia märks också i det ökade stödet för den kommunistiska valsedeln i det senaste EU-valet – i Göteborg kunde kommunisterna fördubbla sitt valresultat!

– Ett sådant förtroende som människorna visat vårt parti i Göteborg är en viktig signal för oss. Det betyder att vi måste anstränga oss ännu mer för att leva upp till de förväntningar som människor har på oss, förklarar Gustav Lindstedt, ordförande i SKP Göteborg.

Nu uppmanar partiet sina sympatisörer och väljare att bygga vidare på valframgången och organisera sig i den växande revolutionära rörelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.