SKP framförde solidaritetshälsningar till studenternas tältläger nära riksdagen

INRIKES, PARTIET Riktpunkts krönikör Panos Alepliotis hann fram för att  besöka studenterna som upprättat ett tältläger i närheten av Riksdagen och demonstrerade sin solidaritet för Palestina med krav på ett vapenembargo mot Israel.

Nu har tälten tagits ned och studenterna burits iväg av polisen, men Panos kom i tid för att framföra SKP:s solidaritet med deras kamp för ett fritt Palestina, för att vapenvila ska gälla omedelbart och för att Israel ska dra sig tillbaka till 1967:s gränser.

Hur många tältläger som än raseras kommer det ständigt att växa upp nya, och Palestinasolidariteten kommer inte att försvinna från Sveriges gator och torg! Leve Palestina, och krossa sionismen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.