Morgan Johanssons hyckleri känner inga gränser

INRIKES Kommunisterna har många gånger kritiserat regeringens inhumana flyktingpolitik. Den är en skam och den är fullkomligt avskyvärd. Den separerar föräldrar från sina barn och skickar flyktingar i en säker död. Den främsta företrädaren för regeringens flyktingpolitik är Morgan Johansson, politikern som upphöjt hyckleriet till konst.

I Sveriges Radio den 8 maj 2015 fick Morgan Johansson tillfälle att kritisera den dåvarande M-ledaren Anna Kinberg Batra efter ett uttalande om flyktingar. Han tolkade det då som ett avsteg från Fredrik Reinfeldts politik och menade att ”[s]å är det med en del politiker och en del partier, så fort det blåser till lite så faller de undan.” Lite senare i inslaget slår han an en moralisk ton:

Det finns ingen väg tillbaka i den meningen att man kan säga att nu stänger vi in oss och stänger våra gränser och låtsas som om det här inte finns. Då är vi ju inte längre människor. Då är vi någonting annat.

Sedan dess har mycket vatten flutit under bron. Flyktingpolitiken har blivit alltmer reaktionär och inhuman (inte för att den någonsin varit så värst human…) och Morgan Johansson har blivit dess främsta förespråkare. Hyckleriet känner inga gränser.

Det är inte utan att man undrar om Morgan Johansson ser en människa när han tittar sig i spegeln på morgonen eller ”någonting annat”.

En tanke på “Morgan Johanssons hyckleri känner inga gränser

  1. Så illa min dotter blev behandlad efter 18 år kommunanställd. i M styrd kommun har jag slutat att bry mig om dessa skitdåliga politiker. 🇸🇪🇫🇴🆗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.