Även i mars nådde vi målet!

PARTIET Kampfonden stämdes av den 20 mars och vi vill inledningsvis tacka de som valt att stödja oss ekonomiskt. För mars månad nådde vi resultatet med goda marginaler. Vi hamnade på 110 % av uppsatt mål för perioden.

Det betyder att av årsresultatet ligger vi nu på 29 %, så vi vädjar om fortsatt stöd. Partiets verksamhet är, utöver medlemsavgifterna, helt beroende av kampfonden. Nu i dagarna gör vi en stor beställning av material till det stundande EU-valet, större än vid förra EU-valet. Och detta är tack vare Kampfonden. Pengarna som kommer in den närmaste tiden kommer till stor del gå åt till porto då valmaterialet ska skickas ut till kamrater runt om i landet. Pengarna kommer även att gå åt till satsningar på sociala medier, för att än bättre nå ut med vårt motstånd mot EU. Det betyder att ju mer vi får in, desto mer kommer vi ut.

Din insats gör skillnad, ge ett bidrag. Nästa avstämning är den 20 april.

 

Vill du bidra till att stärka kommunisterna?

Ge ett bidrag till partiets kampfond, just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort..

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på

PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.