Den Antifascistiska Segerdagen 9 maj i Stockholm

PARTIET, SKU Sveriges Kommunistiska Parti (SKP) och Sveriges Kommunistiska Ungdom (SKU) kommer tillsammans med Stockholmsorganisationen för Greklands kommunistiska parti (KKE) och Greklands kommunistiska Ungdom (KNE) att fira 79 års-dagen av segern över fascisterna. Den Antifascistiska Segerdagen påminner oss om den sovjetiska röda arméns och Europas motståndsrörelser, med kommunistpartiernas avgörande roll i denna kamp

Samling torsdagen den 9 maj, kl 18.00 vid Slussen, därefter promenad till monumentet La Mano över de Spanienfrivilliga som dog i kampen mot fascismen. Några korta tal kommer att läsas upp och blommor nedläggs vid monumentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.