Kommunisterna starkt framåt i Uppsala

PARTIET Över hela landet har SKP kunnat glädja sig åt valframgångar. I flera regioner har rösterna mångdubblats och i Uppsala, där partiet varit aktivt i flera år, ökade antalet  röster med nästan 70 procent.

I början av 2016 bildades SKP Uppsala och sedan dess har kommunisterna haft aktivitet i staden. I valsammanhang har det inneburit ett ständigt ökande stöd, som i det senaste EU-valet nådde nya höjder. 

Nästan 70 procent fler väljare i Uppsala valde att lägga sin röst på kommunisterna. Valsedeln med hammaren och skäran kunde därmed säkra ytterligare stöd i Uppsala, precis som på flera andra orter i landet.

– Det är väldigt viktigt att kommunisterna går framåt i tider som dessa, när situationen för det arbetande folket blir svårare och den internationella situationen blir allt hårdare. Behovet av ett starkt kommunistiskt parti med folkets förtroende är lika stort som någonsin, säger Aris Patris från SKP Uppsala.

Nu uppmanar partiet sina sympatisörer och väljare att bygga vidare på valframgången och organisera sig i den växande revolutionära rörelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.