Partiledaren för AfS broderparti avslöjad för grova sexuella samtal med ungdomar

UTRIKES Danska tidningen Ekstrabladet kunde den 27:e augusti avslöja att Rasmus Paludan, partiordförande för det fascistiska partiet ”Stram kurs”, sex-chattat med tonåringar på Discord. Discord är en chatt-plattform där användare kan skapa egna servrar för att text- och röst-chatta men även dela länkar och media.

Discordservern som nu heter Dansk ungdom hette tidigare precis som partiet Rasmus är ledare för, Stram kurs. Enligt Ekstrabladet är det tydligt att samtalen går från politik och datorspel till samtal om våld och grova sexuella berättelser när Rasmus deltar i chatten.

Ekstrabladet skriver också att Ramus regelbundet frågat användarna hur gamla de är. Flera gångar ska han fått till svar att användarna är så pass unga som 13-14 år.

En användare i chatten berättade att han hade haft sex, varpå Rasmus skrev att användaren hade blivit påsatt med en strap-on (penis-attrapp) och avslutar det hela med ”haha”. Användaren påpekar då att han är 15 år och att det var en tjej han hade haft sex med.

Vid ett annat tillfälle ska Rasmus frågat en användare i chatten om han visste skälet till varför en annan användare var traumatiserad. När svaret blev nekande berättade Rasmus grafiskt och helt utan reservationer att användaren blivit våldtagen med hjälp av en dildo framför hela sin skolklass.

Stram kurs har starka kopplingar till Fascistiska AfS och Rasmus skulle tala på AfS demonstration den 4:e september på Norrmalmstorg. Men AfS har nu bytt ut Rasmus mot en annan talare.

SKU uppmanar folk att delta på motdemonstrationen som kommer äga rum på samma tid och samma plats.

Hanna Ater

2 tankar på “Partiledaren för AfS broderparti avslöjad för grova sexuella samtal med ungdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.