Sexchattar med barn – skjutsas runt i Stockholm av Säpo

INRIKES Från början var tanken att den rasistiska danska politikern Rasmus Paludan skulle gästa högerextrema Alternativ för Sveriges torgmöte idag. När det kom fram att han sexchattar med barn blev det dock för mycket även för de svenska högerextremisterna i Alternativ för Sverige. Istället får han nöja sig med att bli skjutsad mellan Stockholms förorter av den svenska säkerhetspolisen.

På sin egen Facebook-sida radar Paludan upp de förorter han skulle ha besökt igår. Från Rinkeby och Tensta till Alby och Fittja. På bilder poserar han också med koraner i provokativt syfte. Det gick dock inte så bra, utan Paludan blev bortjagad från de flesta ställena. I Rinkeby jagade man ut honom och ropade ”här är alla välkomna utom barnknullare” efter honom. Även i Skärholmen ska han ha fått fly fältet.

Uppenbarligen heller inte tillfreds med att hans sexchattande inte tolererades hos den fascistiska miljön i Sverige, tillkännager också Paludan bildandet av ett nytt svenskt parti för ”det svenska och danska folkets överlevnad”. I en intervju med tidningen Expo bekräftar Paludan att detta också är en faktor bakom splittringen. På frågan vad som skiljer Paludans parti Stram Kurs från Alternativ för Sverige så svarar han att de ”står för mer frihet” och att de ”tycker att man ska få prata med barn om sex”.

Detta spektakel står under beväpnat beskydd av den svenska staten, som gör sin alldeles egna tolkning av vad yttrandefriheten innebär. Den sexchattande danska rasisten har kommit till Stockholm för att bränna koraner utanför moskéer, i uppenbart syfte att provocera. För att garantera att han kan göra det, ställer de säkerhetspolisen till hans förfogande och skjutsar runt honom mellan de platser han ska besöka. Den borgerliga yttrandefriheten i sitt esse. 

Trots att Paludan nu droppats av de svenska fascisterna är planerna på torgmötet idag inte inställda, utan Alternativ för Sverige framhärdar. 14:00 idag samlas fascisterna på Norrmalmstorg och kommer bland annat att mötas av Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbund (SKU), som mobiliserat mot fascismen. Bland fascisternas talare återfinns både Jeff Ahl och Gustav Kasselstrand, båda har skolats inom Sverigedemokraterna.

En tanke på “Sexchattar med barn – skjutsas runt i Stockholm av Säpo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.