Tesla stämmer svenska staten

FACKLIGT Nu stämmer Tesla den svenska staten genom Transportstyrelsen. Detta för att bolaget inte får tillgång till registreringsskyltar till nya bilar eftersom arbetarna på Postnord har tagit till sympatiåtgärder mot elbilsföretaget och inte levererar. 

”Detta beslag av registreringsskyltar utgör en diskriminerande attack utan något som helst stöd i lag riktad mot Tesla”, skriver bolaget enligt Dagens Industri .

Facket anklagas också för maffiametoder av ekonomen Claes Hemberg som i Börsmorgon på Dagens Industri  vet att berätta att fackets roll inte är att ”jaga bolag”, utan att hjälpa konsumenter att konsumera mera för att skapa bättre bolag i Sverige… ja, om denna briljanta analys vill man ju faktiskt använda Elon Musks numera berömda ord: This is insane!

En tanke på “Tesla stämmer svenska staten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.