Brev och paket stoppas till Tesla

FACKLIGT Efter att IF Metall inledde sin strejk mot Tesla har sympatiåtgärderna avlöst varandra. Transport har blockerat lossning och lastning av Tesla-bilar i alla svenska hamnar, Elektrikerna vägrar utföra reparationsarbeten och Fastighets kommer sluta städa verkstäder. Nu stoppar också Seko all post via Postnord och Citymail till Teslas samtliga arbetsplatser.

Sekos blockad av utdelning, utlämning och avhämtning av försändelser, brev, paket och pall som görs av PostNord och CityMail till Teslas samtliga arbetsplatser på samtliga orter i Sverige betyder att reservdelar och andra viktiga komponenter inte kommer kunna komma fram till verkstäderna. Blockaden träder i kraft den 20 november.

Bakgrunden till strejken är att IF Metall krävt ett kollektivavtal för de anställda, vilket Tesla efter långa förhandlingar inte velat gå med på.

En tanke på “Brev och paket stoppas till Tesla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.