I april nådde Kampfonden målet med god marginal

PARTIET Kampfonden stämdes av redan den 17 april och vi vill inledningsvis tacka de som valt att stödja oss ekonomiskt. För april månad nådde vi resultatet med mycket goda marginaler. Vi hamnade på 143 % av uppsatt mål för perioden.

Det betyder att vi nu ligger på 47 % av årsresultatet, så vi vädjar om fortsatt stöd. Partiets verksamhet är, utöver medlemsavgifterna, helt beroende av kampfonden. Nyligen anlände en stor leverans av valflygblad och affischer inför den stundande EU-valrörelsen. Dessa tillsammans med valsedlar skickas ut till flera olika platser i landet där kommunisterna kommer att vara aktiva. Och detta är tack vare Kampfonden. Pengarna som kommer in den närmaste tiden kommer till stor del gå åt till porto då valmaterialet ska skickas ut till kamrater runt om i landet. Pengarna kommer även att gå åt till satsningar på sociala medier, för att än bättre nå ut med vårt motstånd mot EU. Det betyder att ju mer vi får in, desto mer kommer vi ut.

Din insats gör skillnad, ge ett bidrag. Nästa avstämning är den 20 maj.

Vi vill också ta tillfälle i akt att påminna om möjligheterna att få en brosch av La-Mano monumentet som tack för stöd.

Stötta kampfonden – få en gåva!

Vill du bidra till att stärka kommunisterna?

Ge ett bidrag till partiets kampfond, just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort..

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på

PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.